Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри неособено известен за

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПрезидентът на Славия Венцислав Стефанов разкри неособено известен за
Коментари Харесай

Венци Стефанов разкри неизвестен факт за Божков: Като млад правеше демонстрации с 6-цифрени числа, умножаваше и делеше

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри неособено прочут за необятната общност факт за Васил Божков.

" Познаваме се, не сме другари нито съдружници, само че го познавам от дете. Умен и образован, доста добър математик. Даже едно време с един негов другар вършиха демонстрации с шестцирени цифри - умножаваше, делеше. Нещо, което малко хора могат да създадат. Бърз разум. Вече по какъв начин понататък са се развили нещата не мога да кажа. Все отново в този момент сме 2020 година, Божков е от 1991-ва в този бизнес. Колко хора минаха, какъв брой държавни управления се смениха, не знам за какво в този момент всичко се изсипва. Може би е трябвало преди този момент да има някакви ограничавания, някакъв ред и нещата са щели да си бъдат естествени ", сподели той в студиото на утринния блок на БТВ.

" Прочетох, че Божков дал за 8 месеца 22 милиона. Ако аз имам 22 милиона, 10 години Славия ще я устоявам и няма да излезе от шестицата. Гарантирам с главата си. Не мога да си обясня защо и къде потъват тези пари. За какво се дават? Васил Божков си е хвърлил ей по този начин парите напразно. Не имам вяра Божков да продължи да дава пари. Как да дава, от кое място да дава, той е задържан и доколкото знам всичко му е блокирано ", разяснява още той.

Запитан дали е имало апели от Божков към почитателите да излязат на митинги, Стефанов отговори: " Не мисля. Божков е интелигентен човек, не би си направил сепуко самичък. Като виждам в профил проблемите му не са свързани с клуба. Те са персонални - сред него и сътрудници остарели ".

" И Левски, и ЦСКА, и Локомотив по-лошо, че е позволено да се стигне дотук. Давам ви образец - един месец бяхме забавили осигуровките и незабавно ни ги дръпнаха от сметката. За да допуснеш толкоз милиони, някой някъде не си е приключил работата. Тези отлагания, тези бъдещи вземания, тези разсрочвания водят до тук. Ръководствата са търсили метод да спестят някой лев, с цел да може да не престават да съществуват. Ще излязат и други тимове, които имат разсрочени заплащания към страната. Сега сега се дава толкоз огромна публичност, тъй като е Левски. Съгласен съм, огромен клуб, със ужасно доста последователи, ЦСКА също. Но един път вечно би трябвало да разберем, че огромен футбол се прави с доста пари. Така како Домусчиев - дава пари и прави футбол. Ако нямаш такива благоприятни условия, седни си на четирибуквието и както ние - това, което имаме, с това, което разполагаме, гледаме да си плащаме всичките налози ", съобщи Стефанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР